There is No Planet B

Vi arbejder ud fra visionen om, at det er vores planet og dermed vores ansvar

Et vigtigt statement for SISSEL EDELBO er: There is No Planet B. - med reference til, at vi ikke har en anden planet at tage til, hvis vi overforbruger og opbruger alle jordens ressourcer, med den enorme mængde forurening vi oplever i dag. Som bæredygtigt brand arbejder vi altid på at finde løsninger, der skaber mindst muligt spild. Vi forsøger at bidrage og revolutionere modebranchen step for step. Der er rigtig mange ting, der skal gøres, for at vores efterkommere kan have en lige så dejlig planet som os. Vi er alle sammen nødt til at gøre alle de nødvendige forskelle, og vi er nødt til at gøre noget NU.

Vi arbejder ud fra visionen om, at det er vores Moder Jord og dermed vores ansvar!

Det er umuligt at blive 100% bæredygtige som et produktionsbrand, men vi kan altid gøre mere og forbedre vores handlinger og forbrug. Helt præcist ønsker vi at sætte barren højere og altid optimere os på bæredygtige og miljørigtige beslutninger og tiltag. SISSEL EDELBO er stolt af at gøre forarbejdet for moderne kvinder, som ønsker at undgå at støtte fast fashion-industrien, og dermed gøre det nemmere for dem at træffe det bæredygtige valg og se fantastiske ud imens.

Vi forsøger hver dag at handle på at forbedre vores forbrugsvalg, og holde ved de bæredygtige tiltag vi allerede gør godt for miljøet, trods der ofte er billigere og nemmere alternativer. Vi synes det hårde arbejde, med at håndvælge tusindvis af vintage sarier fremfor at benytte lettilgængelige metervarer, betaler sig på CO₂-kontoen, og af kærlighed til Moder Jord går vi gerne den lange vej for at genbruge frem for at forbruge.

Are you in the right place?

Please select your shop

Denmark