Returnering

RETURPORTAL
Det er nemt at returnere din pakke hos Sissel Edelbo.

  • Gå til returportal her
  • Skriv den e-mailadresse, som du brugte, da du lavede din ordre.
  • Indtast dit ordrenummer. Det finder du i din ordrebekræftelse. (Eks. DK12345)
  • Herefter udfylder du formularen.

Bemærk, at det koster DKK 40,- at bestille en returlabel. Beløbet vil blive fratrukket dit returbeløb.

Lad os prøve, at ændre vores forbrug sammen og skabe opmærksomhed om den indvirkning modeindustrien har på miljøet. Foretag flere bevidste valg, shop med de valg i tankerne og reducer mængden af returneringer.

SISSEL EDELBO har valgt ikke at gøre returnering gratis efter disse grundprincipper og derfor er omkostninger ved returnering dit ansvar.

FORTRYDELSESRET
Vi giver 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på
www.sissel-edelbo.com

Perioden på 14 dage starter den dag, hvor ordren leveres.

RETURNERING
Du kan også vælge selv at returnere din ordre.
Du kan sende din pakke til eller aflevere din returpakke hos:
SISSEL EDELBO
Lyngvej 1B
9000 Aalborg

Husk at vedlægge en seddel med dit ordrenummer, så vi kan identificere din returordre, når vi modtager den. Vi modtager kun returpakker leveret til ovenstående adresse. Dvs. pakker sendt f.eks. til pakkeshops vil ikke blive afhentet og derfor sendt retur til afsender. Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal dette meddeles til os senest 14 dage efter leveringen på mail webshop@sissel-edelbo.com. Returpakker skal være leveret til os senest 14 dage efter, at vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten.

HÅNDTERINGSGEBYR
Et håndteringsgebyr på 200 DKK vil blive trukket fra din refundering, hvis du refunderer en ordre fra et ikke-EU land.

TILBAGEBETALING
Vi vil behandle din returordre indenfor 7 hverdage. Du vil modtage din tilbagebetaling indenfor 1-3 hverdage, afhængigt af dit pengeinstitut, efter vi har returbehandlet din ordre.

OMBYTNING
Da størstedelen af alle vores varer er unikke, er det desværre ikke muligt at ombytte til en anden størrelse. Hvis du har købt et SISSEL EDELBO produkt i en fysisk butik, kan det ikke ombyttes via SISSEL EDELBOs webshop. Vi servicerer kun ordrer købt direkte på webshoppen.

VARENS STAND VED RETURNERING
Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Er hangtags fjernet fra varen, anses det for en væsentlig værdiforringelse af denne. I disse tilfælde vil du, ved fortrydelse af købet, få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til SISSEL EDELBO ApS at vurdere varens stand. 

REKLAMATIONSRET
Dit køb er omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du som forbruger har 24 måneders reklamationsret, hvilket tillader, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 2 måneder efter, at fejlen er blevet opdaget. Du kan reklamere ved at kontakte os på vores e-mail webshop@sissel-edelbo.com. Vi skal altid have besked om reklamationer via e-mail, inden de returneres. Herefter kan vi sende dig en returlabel, således returomkostningerne afholdes af os. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

BEMÆRK
Alle vores styles er lavet af genanvendte sarier, der før har været båret af indiske kvinder, og efterfølgende er re-designet til smukke SISSEL EDELBO styles. Derfor vil du opleve, at alle styles har små skønhedsfejl qua stoffet er genanvendt. Det kan for eksempel være løse tråde, mindre pletter eller porøst stof. Disse små skønhedsfejl vidner om stoffets autentiske liv, og historien der er gået forud. I mange tilfælde vil småfejl som disse ikke blive anset som en reklamation.

Are you in the right place?

Please select your shop

Denmark