Levering

Vi glæder os til at sende din unikke SISSEL EDELBO bestilling!

BESTILLING
Efter du har afgivet din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os. Derefter modtager du et "Track & Trace" sporingsnummer på mail, når din ordre er afsendt, så du kan følge din forsendelse. Når din pakke er klar til afhentning i din lokale pakkeshop eller snart ankommer til din adresse, vil du modtage en mail fra GLS.  

LEVERING
Alle ordrer placeret inden klokken 15.00 på hverdage, bestræber vi os på at sende samme dag. 95% af alle ordrer bliver leveret hos modtager dagen efter afsendelse, men den estimerede leveringstid er 1-3 hverdage. Vi sender altid med GLS. Bemærk Sissel Edelbo Aps ikke kan holdes ansvarlig for uforudsete forsinkelser hos GLS.

LEVERINGSPRISER I DANMARK
PostNord pakkeshop - 35 DKK
PostNord Privatlevering - 55 DKK

GLS Pakkeshop - 40 DKK
GLS Privatlevering - 55 DKK 

AFHENTNING
En af vores leveringsmuligheder er afhentning på vores lager i Aalborg.
Du kan først afhente din ordre på vores lager, når den er pakket. Bemærk derfor at du IKKE allerede kan afhente din ordre, når du har modtaget ordrebekræftelsen, men først når du har modtaget en mail fra os, som tydeligt beskriver, at din ordre er pakket og klar til afhentning.
Du kan afhente din ordre på adressen;
Lyngvej 1B
9000 Aalborg
På hverdage mellem kl. 08:00-15:00.

LEVERING TIL LANDE UDENFOR DEN EUROPÆISKE UNION
Hvis dit land ikke er endel af den Europæiske Union, skal du betale told for at modtage din pakke. Alle omkostninger der opstår i forbindelse med dette, skal kunden udelukkende selv betale.

Are you in the right place?

Please select your shop

Denmark