Leverandører

SISSEL EDELBO bærer præg af en flad struktur, hvor fællesskab og kollegiale relationer vægtes højt. For os er det vigtigt, at alle føler sig værdsatte og at deres kompetencer bruges bedst muligt i den funktion de er i. Vi tror på, at gode relationer styrker de gode resultater, og vi prøver at fejre sejre og resultater, også med vores kollegaer i Indien, hvor vi har holdt ”fester” med lækker mad og hygge med op til 80 kollegaer, som tager del i arbejdet med at fremstille SISSEL EDELBO produkter. Det er noget vi kan mærke skaber glæde og stolthed helt ind i hjertet hos både dem og os.

Vi indgår i ligeværdige og konstruktive dialoger med både kunder og agenter fra ind- og udland, og tror på at de bedste løsninger findes i fællesskab, parterne imellem.

Vi vil vores kunder det bedste, og lægger derfor et stort arbejde i vores kundeservice, såvel til B2C- og B2B-kunder, med det formål at skabe tilfredshed og ikke mindst gode relationer, da social ansvarlighed vægtes på højde med miljøhensyn.

Flere gange årligt besøger vi vores leverandører i Indien, hvor vi med egne øjne oplever, hvordan medarbejderne trives og arbejder under trygge og værdige forhold. Her prioriteres frokostpauser og flere daglige "chai-pauser" højt i løbet af medarbejderens ottetimers arbejdsdag, der typisk strækker sig fra klokken 10-18. Alle medarbejdere får en rimelig indisk løn, som passer til den enkelte medarbejders jobfunktion og ansvar. Vi er løbende i dialog med fabriksejerne om medarbejdernes løn og arbejdsforhold.

På vores rejser til Indien besøger vi også nye, potentielle samarbejdspartnere, før vi starter op med egentlig produktion hos nye leverandører. Det giver os mulighed for at opleve aktiviteten på fabrikkerne, og se hvordan arbejdsforholdene er. På vores besøg stiller vi desuden en række spørgsmål, som har stor indsigelse i bedømmelsen af, hvorvidt vi skal indgå et samarbejde med den givende producent.

Vi har blandt andet samarbejdet med Sourcing House, der beskæftiger sig med socialansvarlig produktion i tekstilbranchen. De varetager inspektioner på vores vegne inden godkendelse af samarbejdspartnere. Arbejdet der ligger heri skal sikre, at vi får et godt og loyalt samarbejde, som vi kan stå inde for på alle plan.

Are you in the right place?

Please select your shop

Denmark