PR & Content Responsible

SISSEL EDELBO søger en skarp og kreativ PR & Content Responsible, der elsker at arbejde med at udvikle og inspirere kunder via content, influencersamarbejde, udvikling af kampagner og via PR. Brænder du for at fortælle de gode historier, som vi sammen skaber i SISSEL EDELBO? Så er du måske vores nye PR & Content Responsible!

Dine ansvarsområder:
Som PR & Content Responsible hos SISSEL EDELBO er du ansvarlig for udarbejdelse af SoMe content til alle virksomhedens kanaler, koordinering af influencer-samarbejder, og dialogen med vores eksterne PR-bureau. Det vil altså være dit ansvar at skabe og sikre kvaliteten af vores digitale materiale samt udarbejde de skarpeste kampagner i samarbejde med resten af E-commerce teamet.

Andre opgaver vil være:
Ansvarlig for content udvikling til SoMe: Video-, billed - og tekstmateriale (idéudvikling, eksekvering og redigering)
Ansvarlig for æstetik og skriftligt indhold til kanalerne: Instagram, Facebook, LinkedIn og TikTok
Bidrage med idégenerering ved content- og kampagneplanlægning
Ansvarlig for udvælgelse af influencere, kommunikation med modeller m.m. samt sikre brugbart content gennem samarbejdet
Influencer og PR samarbejder via SoMe
Ansvarlig for samarbejde med eksternt PR-bureau (udlån, presseevents mm.)
Medansvarlig for webshoppens grafiske udtryk
Visuel opdatering af B2C og B2B shops
Udarbejdelse af indlevende og relevante nyhedsbreve B2C samt B2B (i samarbejde med grafiker)
Storytelling i form af tekst til markedsføringsmateriale

Hvem er du?
Du har minimum to års erfaring fra lignende stilling inden for kommunikation, branding og marketing - gerne i modebranchen. Du er vant til at udarbejde content til SoMe - herunder tekst-, billed- og videomateriale. Du har erfaring med SoMe marketing, influencer marketing og annoncering på Facebook og Instagram. Du anvender i dag InDesign, Facebook Business Manager og Klaviyo, og kan begå dig i backenden af CMS-systemer. Det er en fordel, hvis du har forståelse for SEO, men ikke et krav. Desuden besidder du en god forretningsforståelse.

Som person ser vi gerne, at du er:
Kreativ og idérig – en god storyteller
Har æstetisk flair og styr på trends indenfor mode og markedsføring
Proaktiv og kan arbejde selvstændigt
Du er en dygtig igangsætter og afslutter
Stærk verbalt og kan formulere dig flydende på dansk såvel engelsk
Detaljeorienteret uden at miste overblikket

Vi tilbyder dig muligheden for at tage del i en videre vækstrejse, hvor du får chancen for at spille en afgørende rolle. Rejsen finder sted i et inspirerende og positivt arbejdsmiljø på en kreativ og ambitiøs arbejdsplads. Stillingen er en fuldtidsstilling og vi tilbyder fordelagtige ansættelsesvilkår som fastsættes på baggrund af dine kvalifikationer.

Søg stillingen
Send din ansøgning, CV med et vellignende foto samt relevante eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger via linket "Søg stillingen".

Om virksomheden
SISSEL EDELBO har siden 2004 har arbejdet målrettet med at kombinere bæredygtighed med prints, klædelige silhuetter og en boheme livsstil. SISSEL EDELBO er stiftet med visionen om at skabe et modebrand bygget på rene, bæredygtige værdier og med en forkærlighed for feminine og farverige prints. Vi ønsker at source de fineste vintage-materialer fra Indien, og omdanne dem til garderobefavoritter til kvinder, der lige som os, ønsker at have en unik og ansvarlig stil. Kernen i SISSEL EDELBO er upcycling af smukke håndbroderede tæpper og vintage sarier, som i generationer er blevet båret af indiske kvinder.

Are you in the right place?

Please select your shop

Denmark