SISSEL EDELBO ApS søger en skarp Sales Manager, der brænder for bæredygtig mode

 

- Er du en ildsjæl, der brænder for bæredygtig mode - og har du lysten til at medvirke til at udvikle og eksekvere vores salgs- og markedsstrategier i indland såvel som udland?

SISSEL EDELBO er i vækst og oplever en stigende interesse for vores bæredygtige produkter. Vi søger derfor en erfaren Sales Manager, der kan være en del af vores fortsatte vækstplan i ind- og udland. Som vores nye Sales Manager vil du få en central rolle i at sikre, vi når vores mål.

I vores hyggelige rammer i Aalborg, kan vi tilbyde dig en spændende hverdag med søde kolleger i et positivt arbejdsmiljø med udfordrende opgaver og godt humør, hvor du vil få mulighed for at planlægge din egen hverdag.

Om jobbet:

Som salgsansvarlig har du det overordnede ansvar for, at de opstillede budgetter nås ved at lede alle salgsaktiviter herunder optimere og pleje vores samarbejde med indlandske og udlandske kunder og agenter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Planlægning, koordinering og eksekvering af kollektionsleveringer
 • At fungere som kontaktperson for vores salgsagenter - Eksempelvis opretholde den gensidige tætte kontakt, vedligeholde og pleje det gode samarbejde, koordinere opgaver og feedback m.m.
 • Forberedelse af og deltagelse på salgsmøder og messer - fx CPH Fashion Week
 • Kundeservice

Som Sales Manager vil du referere til en af de to direktører. Der er udpræget grad af frihed under ansvar, så længe vi kan se, at du brænder for at nå dine mål.

Rejseaktiviteter i mindre omfang må påregnes - under 20 dage årligt. Lønnen vil afspejle dine kompetencer og opnåede mål - salgsbonus kan aftales.

Om dig:

For at lykkes i denne stilling er det afgørende, at du er klar på at kaste dig ud i at arbejde med unika bæredygtig mode, hvor hvert stykke tøj skal styles og sælges med dets egen historie.

Du forventes at have:

 • En relevant uddannelse - dog vægtes det højere, at du har erfaring med sales management fra modebranchen (fx som kørende sælger, Store Manager, en lignende stilling eller noget helt fjerde)
 • Erfaring med eksport og B2B salg - gerne med dokumenterede resultater
 • God produktforståelse
 • Æstetisk flair for at sammensætte salgsoplæg ud fra vores unika koncept og den enkelte kundes ønsker - hvilket vil være 'hands on' arbejde med at style og sælge vores unika produkter
 • Engelsk kundskaber på forhandler-niveau i både skrift og tale

Som person er du:

 • Struktureret og selvstændig
 • Serviceminded, tillidsvækkende og med en stærk personlig gennemslagskraft
 • Interesseret i design og bæredygtighed

Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Christina Edelbo på telefon 2084 9268. 

Lyder stillingen som noget for dig, kan du sende din ansøgning, CV med et vellignende foto samt relevante eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger via dette link "Søg stillingen": 

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=372&ProjectId=188444&DepartmentId=21946&MediaId=5

Ansættelsessamtaler vil blive holdt løbende - vi glæder os til at høre fra dig.