Marketing/grafisk design praktikant

Vi søger en praktikant indenfor Marketing / Grafisk Design - 37 timer/uge

Som praktikant hos SISSEL EDELBO får du mulighed for at prøve kræfter med alle former for markedsføring, grafisk design og kommunikation. Vi kan tilbyde, at du får dine egne spændende ansvarsområder såsom visuel og skriftlig opdatering af de sociale medier, søgeoptimering af vores website, drift af og tekstproduktion til vores online shop. Du vil ligeledes blive medansvarlig for vores PR arbejde samt planlægning og afholdelse af fotoshoot og evt. udarbejdelse af lookbook og andet salgsmateriale.
SISSEL EDELBO er i god udvikling, og vi værdsætter at arbejde i et inspirerende, kreativt og uhøjtideligt miljø, hvor vi hjælper hinanden med at få løst opgaver på tværs af afdelinger, så du vil komme til at arbejde tæt sammen med både design og salg.
Vi søger en praktikant, som er interesseret i både mode og bæredygtighed – og som brænder for at være med til at påvirke den danske modeindustri i en mere bæredygtig retning, ved at fortælle de gode historier vi sammen skaber i SISSEL EDELBO.

Vi tilbyder
- Løbende evalueringssamtaler og feedback

- Mulighed for meget ansvar
– og vi vil være imødekommende overfor dine initiativer

- Mulighed for at planlægge din egen hverdag

- En spændende hverdag med søde kollegaer

Vi forventer
- Du er selvstændig, pligtopfyldende og imødekommende

- Du er udadvendt og serviceminded overfor vores kunder

- Du læser på en relevant videregående uddannelse

- Du deltager i det praktiske arbejde på kontoret

- Du er engageret og brænder for at tage ejerskab i dine arbejdsopgaver

- Du er flydende på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt

- Du er erfaren bruger af Office
-pakken og meget gerne også Photoshop og Indesign

- Minimum 12 ugers praktikperiode

Vi holder til i Aalborg i hyggelige rammer. For os, er det vigtigt, at have et positivt arbejdsmiljø med udfordrende opgaver og godt humør – og vi glæder os til at få en dygtig praktikant på holdet. 

Søg stillingen
Send din ansøgning og dit CV vedlagt foto samt kopi af relevante eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger til mailen: sn@sissel-edelbo.com
Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte vores Content & PR Manager Sascha Nielsen på mail: sn@sissel-edelbo.com. Samtaler vil blive holdt løbende.

Are you in the right place?

Please select your shop

Denmark