Vil du være en del af Team SISSEL EDELBO?

Vi søger en praktikant indenfor marketing eller grafisk design - 37 timer/uge

Drømmer du om at blive en del af en bæredygtig modesuccess - hvor der er højt til loftet - og hvor success er noget vi skaber i fællesskab?

Som praktikant hos SISSEL EDELBO får du mulighed for at prøve kræfter med alle former for markedsføring, grafisk design og PR. Vi kan tilbyde, at du får dine egne spændende ansvarsområder såsom visuel og skriftlig opdatering af sociale medier, tekstforfatning, opsætte og levendegøre vores ugentlige nyhedsbreve på kreativ og fængende vis, skabe video og andet content til vores digitale platforme, idégenerere og opdatere vores internationale webshop, koordinering af udlån og PR samt planlægning og afholdelse af ugentlige fotoskydninger.

SISSEL EDELBO er i god udvikling og vi værdsætter at arbejde i et inspirerende, kreativt og uhøjtideligt miljø, hvor vi hjælper hinanden med at få løst opgaver på tværs af afdelinger, så du kommer til at arbejde tæt sammen med både design og salg.

Vi søger en praktikant, som er interesseret i både mode og bæredygtighed - og som brænder for at være med til at påvirke den danske modeindustri i en mere bæredygtig retning, ved at fortælle de gode historier vi sammen skaber i SISSEL EDELBO.

VI TILBYDER
- Løbende evalueringssamtaler og feedback
- Mulighed for meget ansvar – og vi vil være imødekommende overfor dine initiativer
- Mulighed for at planlægge din egen hverdag
- En spændende hverdag med søde kolleger

VI FORVENTER
- Du er selvstændig, pligtopfyldende, initiativrig, detaljeorienteret og har et skarpt æstetisk øje samt lysten til at lege med vores digitale univers
- Du er udadvendt og serviceminded overfor vores kunder
- Du læser på en relevant videregående uddannelse
- Du deltager i det praktiske arbejde på kontoret i både Aarhus og Aalborg
- Du er engageret og brænder for at tage ejerskab i dine arbejdsopgaver
- Du er flydende på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt
- Du er erfaren bruger af Adobe-pakken og har gerne erfaring med Office-pakken (tidligere erfaringer i Shopify og Klaviyo er en stor fordel)

I vores lille marketingsafdeling er der ikke to dage, som er ens. Derfor er det vigtigt, at du er klar på en hverdag, hvor boldene bliver kastet højt op i luften og at vi sammen griber dem på bedste vis som et team. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver lige fra at lege model, fotograf, grafisk designer eller hjælpe til i en af de andre afdelinger efter behov. Endvidere er det en stor fordel, hvis du har tidligere erfaringer fra mode- eller livsstilsbranchen og er helt ajour med hvad der rør sig i det digitale univers.

SØG STILLINGEN
Vi holder til i Aalborg i hyggelige rammer. Du vil dog hovedsageligt arbejde sammen med vores Content & PR ansvarlige, Sascha. Hun er bosat og holder til i Aarhus 3 af ugens dage, hvorfor det er muligt for dig som bor i Aarhus ikke at skulle pendle hver dag. Det forventes at du ugentligt både vil have din hverdag i Aalborg, Aarhus samt evt. hjemmekontor. En hverdag vi sammen kan planlægge.


For os, er det vigtigt, at have et positivt arbejdsmiljø med udfordrende opgaver og godt humør – og vi glæder os til at få en dygtig praktikant på holdet. 

Send din ansøgning og dit CV vedlagt foto samt kopi af relevante eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger til mailen: sn@sissel-edelbo.com. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sascha Nielsen på overstående mail.

Ansættelsessamtaler vil blive holdt løbende.

Are you in the right place?

Please select your shop

Denmark