Vi søger en marketing assistent deltid 10-15 timer/uge

Drømmer du om at blive en del af en bæredygtig modesuccess - hvor der er højt til loftet - og hvor success er noget vi skaber i fællesskab?

SISSEL EDELBO søger nu en digital superstjerne til vores marketing team. Hos os får du
mulighed for at arbejde med alle former for markedsføring, grafisk design og PR. I
marketingsafdeling er der ikke to dage, som er ens. Derfor er det vigtigt at du er klar på en
hverdag, hvor boldene bliver kastet højt op i luften og at vi sammen griber dem på bedste vis som et team. Du vil komme til at arbejde med ansvarsområder såsom visuel og skriftlig opdatering af vores sociale platforme, grafisk design, tekstforfatning, opsætning og levendegøre vores ugentlige nyhedsbreve på kreativ og fængende vis, skabe video og andet content til vores digitale platforme, idégenerere og opdatere vores internationale webshop, koordinering af udlån og PR og meget mere. Det er en stor fordel, hvis du har tidligere erfaringer fra mode- eller livsstilsbranchen og er helt ajour med hvad der rør sig i det digitale univers.
SISSEL EDELBO er i god udvikling og vi værdsætter at arbejde i et inspirerende, kreativt og uhøjtideligt miljø, hvor vi hjælper hinanden med at få løst opgaver på tværs af afdelinger, så du kommer til at arbejde tæt sammen med både design og salg.
Vi søger en marketing assistent på deltid, som er interesseret i både mode og bæredygtighed - og som brænder for at være med til at påvirke den danske modeindustri i en mere bæredygtig retning, ved at fortælle de gode historier vi sammen skaber i SISSEL EDELBO.

Om dig:
- Du er selvstændig, pligtopfyldende, initiativrig, detaljeorienteret og har et skarpt æstetisk øje samt lysten til at lege med vores digitale univers
- Du læser en relevant marketing- kommunikation- eller grafisk uddannelse eller har en
færdiggjort uddannelse indenfor samme felt
- Er selvstændig og ansvarsbevidst
- Du er flydende på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt
- Er erfaren bruger af Adobe pakken og besidder gode grafiske evner (tidligere erfaringer med Shopify og Klaviyo er en fordel)
- Du har gode kommunikative evner og lysten til at skrive fængende tekster
- En digital superhelt, som er ajour og har interesse for de nyeste digitale tendenser
- Er omstillingsparat, da vi er en virksomhed i vækst, og vi hele tiden udvikler vores
- Er engageret og brænder for at tage ejerskab for dine arbejdsopgaver

SØG STILLINGEN
Vi holder til i Aalborg i hyggelige rammer. Du vil dog hovedsageligt arbejde sammen med vores Content & PR ansvarlige, Sascha. Hun er bosat og holder til i Aarhus 3 af ugens dage, hvorfor det er muligt for dig som bor i Aarhus ikke at skulle pendle ofte. Endvidere er der mulighed for timer på hjemmekontor og en hverdag vi sammen planlægger.
For os, er det vigtigt, at have et positivt arbejdsmiljø med udfordrende opgaver og godt humør – og vi glæder os til at få en dygtig marketing assistent på holdet.
Send din ansøgning og dit CV vedlagt foto samt kopi af relevante eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger til mailen: sn@sissel-edelbo.com. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sascha Nielsen på overstående mail.
Ansættelsessamtaler vil blive holdt løbende.

Are you in the right place?

Please select your shop

Denmark