Digital PR og Marketing Manager

SISSEL EDELBO søger en skarp og kreativ Digital PR og Marketing Manager, der elsker at arbejde i et inspirerende, kreativt og uhøjtideligt miljø.

Brænder du for den danske modeindustri og bæredygtighed? Har du lyst til at være en del af en vækstrejse med mulighed for at påvirke branchen i en mere ansvarlig retning, samt fortælle de gode historier vi sammen skaber i SISSEL EDELBO?

Evner du at tage lederskab for marketingsaktiviteter på tværs af alle platforme? Så er du måske vores nye Digitale PR og Marketing Manager?

Dine ansvarsområder er blandt andet:
Som Digital PR og Marketing Manager hos SISSEL EDELBO er du ansvarlig for alle former for markedsføring, PR og kommunikation eksternt og internt, dog med hovedfokus på den digitale del. Du er ansvarlig for udvikling af SoMe content på alle virksomhedens kanaler, ansvarlig for webshoppens grafiske udtryk samt bidrage til markedsføringen af vores online shop, i samarbejde med eksternt bureau.

Dit primære ansvar er skabe og sikre kvaliteten af vores digitale materiale samt udarbejde det skarpeste kampagne-setup. Du har en væsentlig rolle i vores E-commerce team, og kommer til at samarbejde på tværs af afdelinger.

Andre opgaver kan være:
Content udvikling til SoMe – visuelt, skriftligt og video contentKoordinere og eksekvere på udarbejdelse af photoshoot, content aktiviteter og kampagner. Ansvarlig for udvælgelse af influencere, modeller m.m Styring, planlægning og eksekvering af onlinekampagner på tværs af SoMe platforme (Facebook, LinkedIn + Instagram) PR samarbejde via SoMe & med eksternt bureau Visuel opdatering af B2C og B2B shops (grafik, kampagner, look) Udarbejdelse af indlevende og relevante nyhedsbreve B2C samt B2B Udarbejdelse af grafiske opgaver (Salgsmateriale, Ads, lookbooks, prislister, postkort, plakater etc.) 

Hvem er du?
Du har minimum 2-3 års erfaring fra lignende stilling inden for kommunikation, branding og marketing gerne i modebranchen. Du er vant til udarbejdelse af content til SoMe herunder video Content, optagelse fra mobil og kender InDesign.

Du har erfaring med annoncering på Facebook, Instagram og evt. LinkedIN. Du anvender i dag Google MyBusiness, Facebook Business Manager, websystemer(CMS), samt har forståelse for SEO og Facebook ADS og kender til Klaviyo. Desuden besidder du en god forretningsforståelse. Som person ser vi gerne, at du er:

- Proaktiv og kan arbejde selvstændigt
- Du er en dygtig igangsætter og afslutter
- Stærk verbalt og kan formulere dig flydende på dansk såvel engelsk
- Detaljeorienteret uden at miste overblikket
- Æstetisk flair og styr på trends

Vi tilbyder dig muligheden for at tage del i en videre vækstrejse, hvor du får chancen for at spille en afgørende rolle. Rejsen finder sted i et inspirerende og positivt arbejdsmiljø på en kreativ og ambitiøs arbejdsplads.

Stillingen er en fuldtidsstilling og vi tilbyder fordelagtige ansættelsesvilkår som fastsættes på baggrund af dine kvalifikationer.

Søg stillingen her

Are you in the right place?

Please select your shop

Denmark