Bæredygtighed

Vi vil bevise, at mode kan gå hånd i hånd med bæredygtighed og omtanke for Moder Jord

År efter år beviser vi, at mode kan gå hånd i hånd med bæredygtighed og omtanke for Moder Jord. At beskytte Moder Jord er drivkraften og eksistensgrundlaget bag SISSEL EDELBO. Vi ønsker at tage ansvar for at stoppe denne ødelæggende udvikling, som i dag ses i modeindustrien. Med missionen om at mindske miljøforureningen ved udelukkende at producere styles i allerede eksisterende materialer eller bæredygtig certificeret materialer, vælger vi det mest bæredygtige alternativ, så det enten er økologiske eller genanvendte fibre vi bruger og derved mindsker vi spild og Co2 udledning.

Tøjproduktion vil altid have en miljøpåvirkning - vores mål er at bidrage til at nedbringe den til et minimum ved at tilbyde et alternativ til konventionel tøjproduktion. Vi vil bevise, at mode kan gå hånd i hånd med bæredygtighed og omtanke for Moder Jord. Det gør vi ved at gå efter centrale principper, heriblandt upcycling og Zero Waste. 

Bæredygtige valg

En bæredygtig hverdag på kontoret samt i vores emballage

Vi arbejder konstant på at forbedre vores bæredygtige indsats gennem hele vores værdikæde, og vi er meget stolte af de bæredygtige initiativer, vi allerede har implementeret i vores forretningsmodel. Vi minimerer stofspild, og vi udfordrer smid-væk-kulturen! Et område, vi gerne vil fokusere meget mere på i fremtiden, er bæredygtige initiativer påvores kontor i Danmark såvel som vores online webshop.

Vores forretnings omdrejningspunkt er vores webshop, hvor vi nøje udvikler og designer eget bæredygtigt emballage. Forsendelsesposer er fremstillet af 100% genanvendt affaldsplast samt postkort af genbrugspap i høj kvalitet. Vores store forsendelser til b2b forhandlere sendes i vintage papkasser, som stadig er funktionelle og som indikerer vores cirkulære Zero Waste-profil. Som en del af DHL GoGreen tror vi endvidere på, at en investering i bæredygtighed, vil betale sit udbytte – både nu og i fremtiden. 

Are you in the right place?

Please select your shop

Denmark