SISSEL EDELBO ApS SØGER EN ILDSJÆL

 

Vi søger en Sales Manager/Account manager

25-37 timer/uge

Der er tale om en nyoprettet stilling, der i første omgang besættes som et barselsvikariat, hvor du får ansvaret for en række af den ene direktørs arbejdsopgaver indenfor det kommercielle. Både til virksomhedens eksisterende danske kunder og en række udenlandske kunder. Sissel Edelbo har kontor i både Aalborg og København, denne stilling betjenes ud fra kontoret i Aalborg. Op til 25 rejsedage (primært indland) årligt må forventes.

 

Kort om SISSEL EDELBO

“THE CORE OF SISSEL EDELBO IS UP-CYCLING OF VINTAGE SARIS AND A LOVE FOR INDIAN CULTURE. BUYING OUR CLOTHES IS SUPPORTING A SUSTAINABLE, VIBRANT FUTURE FOR THE FASHION INDUSTRY AND THE WORLD.” Se mere på: www.sissel-edelbo.com

 

Stillingen og arbejdsopgaver

Stillingen omfatter alle dele af kundestyring, herunder bl.a. kunderservice, fakturering, salgsstyring og kommunikation både via telefon, hjemmeside og sociale medier (Facebook og Instagram). Det forventes, af du har god produktforståelse - og at du qua vores koncept har æstetisk flair for at sammensætte salgsoplæg ud fra den enkelte kundes ønsker. Vi er igang med at udvide vores eksportmarked og en del af arbejdet ligger i at udvikle og vedligeholde kontakten med vores udenlandske agenter. Din arbejdsdag vil være varieret og ad hoc opgaver forekommer; herunder forberedelse af og deltagelse i messer og kampagnesalg eksempelvis på CIFF og vores stand på Roskilde Festival. Der vil være tæt kontakt til indkøb- og designafdelingen. 

 

Uddannelse

Vi forventer at du har en relevant uddannelse, men mere vigtigt er det, at du har account management erfaring med back office B2B salg gennem agenter og gerne også kombineret med B2C salg. 

 

Erhvervserfaring

For at lykkes i denne stilling, og hvis du har drømme om at blive fastansat i vores spændende vækstvirksomhed, er det afgørende, at du er en ildsjæl, der brænder for upcycling og for at sælge bæredygtigt modetøj, og det er en fordel hvis du har erfaring fra modebranchen. Vores salg på hjemmemarkedet forestås primært af agenter, så det er vigtigt, at du har erfaring med denne type salg. En del af det udenlandskesalg er til B2C segmentet.

Du forventes at have mindst fem års erfaring og med dokumenterede resultater. Endvidere er det et krav at du behersker engelsk på forhandlerniveau på både skrift og tale.

 

Løn og arbejdsforhold

Lønnen afspejler den endelige aftale om opgavernes løsning. Salgsbonus kan aftales. Du referer til den anden Direktør Christina Edelbo, men har i det daglige sparring med afdelingleder Chris Elmengaard. Der er udpræget grad af frihed under ansvar, hvis vi kan se, at du er en ildsjæl, der tror på at vores produkter skal sælges med deres autentiske historie om materialet, produktionen og designet.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved at skrive eller ringe til Jeanne Sissel Thomsen på mail eller mobil.

Mail: jeannethomsen.sisseledelbo@gmail.com /

Tlf. +45 21 94 79 76

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgningen sendes til: jeannethomsen.sisseledelbo@gmail.com